Huis
Tuin
Video

Dit is de perfecte kleur voor in je werkkamer

Een nieuwe trend in Nederland is het flexwerken en thuiswerken. Laptopje mee en zoek een plekje ergens in huis. Thuiswerken klinkt heel ideaal, maar is vaak helemaal niet zo productief. Je kunt door alles worden afgeleid, zelfs door de verkeerde kleur op je muur.

Kleuren hebben invloed op je gesteldheid. Zo kan de kleur rood kan namelijk strijdlust oproepen, terwijl geel je heel veel energie geeft. Maar welke kleur is dan handig je op de muur in je werkkamer?

Blauw

De kleur die jou het meest productief laat werken is blauw. Blauw geeft een rustig hartritme en staat voor wijsheid en intuïtie. Dit zorgt ervoor dat je productiever aan de slag kan gaan. Je hoeft nu niet ineens je hele huis blauw te verven, maar blauwe tinten zorgen er ook al voor dat je productiever werkt.

Kies ervoor om details in je huis in de kleur blauw te kiezen. Een blauwe bureaustoel, een blauw gordijn, kussens of een blauw tapijt. Een muur in de kleur blauw verven mag natuurlijk ook.    

Bronvermelding

Headerfoto: Nathan Riley - Unsplash

ID: 3140

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven