Huis
Tuin
Video
In samenwerking met KARWEI

Een huiselijke werkruimte in warme, landelijke stijl

In Oirschot wonen Coen en Ingrid met hun twee dochters. Ingrid is sinds kort voor zichzelf begonnen als ouder-kind coach en werkt dus vanuit huis. Daarom wil ze graag het koude tuinhuis omtoveren tot fijne werkplek voor haar praktijk. De kinderen willen in het tuinhuis graag een plek om lekker te chillen en af en toe een feestje te kunnen geven.

Laat dat maar aan Thomas en interieurstyliste Tanja van KARWEI over! Tanja gaat aan de slag met het ontwerp, terwijl Thomas het geheel in elkaar zet.

Slimme indeling

De basis van de indeling was al goed, maar interieurstyliste Tanja van KARWEI maakt de indeling in haar ontwerp nóg beter. Boven bij de vides wordt één deel dichtgemaakt, wat rust creëert. Hierachter gaat opbergruimte schuil. Beneden creëert ze extra opbergruimte door een wandsysteemkast.

Multifunctionele ruimte

Doordat de ruimte voor verschillende doeleinden wordt gebruikt, is het belangrijk dat het multifunctioneel is. Daar weet interieurstyliste Tanja van KARWEI wel raad mee! De slaapplek die dochters Roos en Lotte zo graag willen, wordt gerealiseerd op een van de vides. Ook komt er een nieuw keukenblok in het tuinhuis, die Ingrid goed kan gebruiken voor haar kantoor-aan-huis.

Warmte en sfeer

De gewenste landelijke sfeer wordt gecreëerd door zachte maar warme kleuren. Zo pronkt er een fluwelen bank in champagnekleur, zien we verschillende tinten roze terug in de kuipstoelen en in de granite rose en old rose wandtegeltjes. En het tuinhuis krijgt nóg meer warmte door de nieuwe houten visgraatvloer. Samen zorgt dit voor een huiselijke en landelijke stijl.  

Benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van 9 maart om 18:05.

ID: 4526

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven