Huis
Tuin
Video
& KARWEI

Opbergen kan leuk zijn: 3 tips voor je werkkamer

Niemand wordt blij van een rommelig bureau. Je kunt je er minder goed door concentreren en het is allesbehalve inspirerend. Zin om je werkkamer een upgrade te geven en de boel gelijk op te ruimen? Dan hebben wij drie leuke tips voor je.

Prikbord 2.0

Ben je graag creatief bezig of hou je gewoon van mooie plaatjes aan de muur? Denk er dan eens aan om een stuk betongaas boven je bureau te hangen. Zo kun je mooie beelden en teksten voortaan een plekje geven, in plaats van ze te laten rondslingeren op het bureau. En is toch net wat hipper dan het prikbord van vroeger.

Supersimpel zelfgemaakt: een memobord

Wil je geen gaten boren, maar wel je muur ietsjes opleuken? Dan is dit memobord wellicht iets voor jou. Je kunt ‘m zelf maken en makkelijk tegen de muur zetten. Staat superleuk, toch?

Maak zelf een wandorganizer

Plek voor pennen, papier én je favoriete knutselspullen nodig? Dan is deze wandorganizer echt iets voor jou! Je zet hem eenvoudig zelf in elkaar en kunt hem dus aanpassen aan je eigen interieur, net zoals Thomas in de uitzending deed. Wel zo fijn!

Lobke Taal
ID: 8348

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven