Huis
Tuin
Video

Dit wil jij: een toffe stage bij Eigen Huis & Tuin!

Dit keer geen artikel over behang, tuintrends of een leuke DIY. We zijn namelijk op zoek naar een redactie stagiair(e) die dit allemaal kan gaan schrijven én een social media stagiair(e) die artikelen kan gaan promoten op onze social kanalen! Dat betekent trouwens niet dat we nu stil gaan zitten, don’t worry!

Stage: online redactie

Hou je van schrijven? En besteed je graag je tijd aan het lezen van woonartikelen of het bezoeken van woonwinkels en -beurzen? Dan ben jij degene die we zoeken! 

Als online redacteur bij RTL wonen ga je aan de slag voor het grootste woonmerk van RTL: Eigen Huis & Tuin. Je volgt de trends op het gebied van lifestyle en interieur en schrijft hier informatieve, aansprekende artikelen. Naast het schrijven van deze artikelen denk je mee over nieuwe online formats en zorg je ervoor dat het merk iedere dag weer inspireert en verrast.

Behalve in schrijven ben je ook goed in het zoeken en bewerken van bijpassend beeld. Met je creativiteit en enthousiasme zorg je ervoor dat de artikelen en video's van de RTL merken worden gespot door iedereen die geïnteresseerd is in wonen en lifestyle. 

Wil je de volledige vacature bekijken? Klik dan hier!

Stage: social media

Vraagt iedereen jou hoe je toch aan al die volgers op Instagram en Pinterest bent gekomen? Besteed je stiekem bijna al je tijd aan het volgen van influencers op het gebied van wonen & lifestyle? Wij hebben je nodig!  

Als Social Media stagiair RTL Wonen & Lifestyle ben je altijd op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om de lifestyle merken van RTL onder de aandacht te brengen op social media. Je zal je vooral bezighouden met het grootste woonmerk Eigen Huis & Tuin en zorgt ervoor dat het merk elke dag opnieuw inspireert en verrast. Je plaatst niet alleen dagelijks nieuwe items op de verschillende social media kanalen, maar volgt ook de reacties en gaat in gesprek met de lezers.

Naast dat je kennis hebt van het beheren van social media accounts en het plaatsen van verschillende posts ben je een kei in beeld bewerken en heb je basiskennis editen met Adobe Premiére Pro of soortgelijke programma’s.

Wil je de volledige vacature bekijken? Klik dan hier!

Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Tekst: Lobke Taal

ID: 4010

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven