Huis
Tuin
Video

Mis je het ‘thuiswerken’ in cafés? Zo kan het alsnog!

Werk jij geregeld met je laptop in een café? Voor de lekkere koffie, de relaxte sfeer of die fijne ruis op de achtergrond? Met de volgende app kun je die sfeer ook gewoon naar huis brengen!

Horeca dicht

Nu we in tijden van quarantaine leven en massaal aan het thuiswerken zijn, is dat voor veel mensen best wel even wennen. De één mist de gezelligheid van het kantoor, de ander kan zich thuis niet concentreren door rondrennende kinderen en dan heb je ook nog ‘de freelancers’, die niet meer kunnen werken in hun favoriete café omdat horeca gesloten is. Maar gelukkig hebben we een manier gevonden om toch nog een beetje ‘in het café om de hoek’ te werken. 

Noisli

Noisli is een app en browser met een brede selectie aan geluiden, die je met elkaar kunt ‘mixen’ tot fijne achtergrondgeluiden. Van kabbelende beekjes, tot onweer en van fluitende vogeltjes tot… café-geluiden. En laat die laatste nou net onze favoriet zijn. Lachende mensen, schuivende stoelen en vallend bestek. Voor veel mensen kan het afleidend zijn, maar voor mensen die regelmatig met hun laptop in het café werken zijn dit juist vertrouwde geluiden en dus goed kunnen zijn voor je concentratie. 

Breng het café naar je eigen woonkamer

Dus... mis je het café om in thuis te werken? Dan is Noisli voor nu even een prima alternatief. Nu alleen de lekkere koffie nog! Maar pak het dan wel gelijk goed aan en richt een mooie koffiecorner in!

Marjolein Sintenie
ID: 10288

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven