Huis
Tuin
Video

Deze tools heb je nodig om zo fijn en gezond mogelijk thuis te werken!

Om optimaal thuis te kunnen werken is het belangrijk om je eigen plekje te hebben. Helaas heeft niet iedereen de luxe met een homeoffice thuis. Toch is het belangrijk om een aantal tools wel in huis te hebben, buiten een laptop en telefoon om. Benieuwd welke? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

1. Noise canceling koptelefoon

Nu vrijwel iedereen thuis aan de slag gaat betekent dat dus ook dat er meer prikkels om je heen zijn. Om je volledig te kunnen afsluiten kun je het beste kiezen voor een noise canceling koptelefoon. Hiermee kun je namelijk ongestoord en geconcentreerd blijven werken, omdat het storende achtergrondgeluiden dempt. Handig met spelende kinderen thuis, maar ook als er bouwwerkzaamheden vlakbij je huis plaatsvinden. Een bijkomend voordeel is dat je met deze koptelefoons ook minder snel gehoorschade oploopt! Je hoeft de muziek namelijk niet op een heel hoog volume te zetten om het al goed te horen. 

Met deze 5 tips breng jij meer rust in huis
Woonkamer

2. Een laptop verhoging

Waarschijnlijk zit je met je laptop voornamelijk aan de keukentafel. Hierbij neem je vaak een houding aan wat niet bepaald bevordelijk is voor je rug of nek. Met een laptop verhoging kun je aan je bureau, aan de eettafel of in een comfortabele stoel zitten zonder hierbij een slechte houding aan te hoeven nemen! Je hoeft immers niet meer schuin naar beneden te kijken. Let er wel op dat je natuurlijk niet te comfortabel zit, anders ga je in de luiermodus. 

3. Een deskplanner

Je bent veel productiever als je een planning voor jezelf maakt. Een deskplanner is hiervoor een ideale tool om in huis te hebben. Je kunt dag voor dag plannen en taken afvinken. Zeg nu zelf: het is soms best fijn om wat taken af te kunnen vinken toch?

4. Een leuke mok

Drink je op kantoor altijd thee? Dan moet je dit thuis natuurlijk ook voort zetten! Door een leuke mok te gebruiken maak je het thuiswerken toch net even iets gezelliger.

5. Een tekentablet

Werk je in de creatieve sector? Dan kan een tekentablet echt niet ontbreken! Het is een goede vervanger voor de muis en zeker als je veel moet tekenen of aan fotobewerking doet is dit echt een uitvinding!

6. Planten

Dat je serieus aan de slag moet hoeft dat niet te betekenen dat je helemaal geen gezelligheid om je heen mag hebben. Een mooie plant kan de leefbaarheid van je interieur stimuleren en het ziet er gezellig uit. Daarnaast is het ook nog eens gezond, want planten zijn sterren in het zuiveren van de lucht! 

Fotocredits

Headerfoto: Carl Heyerdahl - Unsplash
Foto 1: Grovemade - Unsplash
Foto 2: @Belleclth - Instagram
Foto 3: Scott Webb - Unsplash

Maxime Meijer
ID: 10275

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven