Huis
Tuin
Video
& KARWEI

Van ongebruikt tuinhuis naar huiselijke werkruimte in warme, landelijke stijl

Thomas en interieurstyliste Tanja van KARWEI gingen aan de slag in het tuinhuis van Coen en Ingrid. Deze moest van een ongebruikte ruimte veranderen in een fijne werkplek met landelijke stijl. Daarbij was de wens dat de kinderen er lekker kunnen chillen en af en toe een feestje kunnen geven.

Dat is gelukt! In het ontwerp voor het tuinhuis heeft interieurstyliste Tanja van KARWEI een landelijk, multifunctioneel geheel gemaakt van de ruimte. Thomas ging aan de slag om alles in elkaar te zetten.

Handige indeling

Interieurstyliste Tanja van KARWEI benut de ruimte van het tuinhuis slim in haar ontwerp. Er zit een nieuw keukenblok in de ruimte, wat handig is voor de praktijk aan huis van Ingrid. Boven is een vide, waarvan één kant is gebruikt als knusse slaapkamer voor logés van dochters Roos en Lotte. De andere kant is dichtgemaakt, wat zorgt voor rust én waarachter opbergruimte schuilgaat.

Genoeg opbergruimte

Interieurstyliste Tanja van KARWEI heeft nog meer opbergruimte gecreëerd met het schot achter de keuken. Deze is helemaal dicht gemaakt, zodat Ingrid en Coen daar spullen achter kwijt kunnen.

Knusse en warme ruimte

De gewenste warmte in het tuinhuis is gecreëerd door warm kleur- en materiaalgebruik. Zo pronken er bij de tafel lichtroze kuipstoelen, staat er een fluwelen bank in champagnekleur en is de eetkamertafel gespoten in een mooie, warme kleur. De houten visgraatvloer en het bruine kleurgebruik zorgen ervoor dat de landelijke sfeer, die Coen en Ingrid graag wilden, naar voren komt.

Landelijk geheel

Deze landelijke stijl wordt versterkt door de rest van het kleurgebruik in de ruimte. De bruine wand achter de wandsysteemkast in combinatie met de bruine kapstok zorgen onder andere voor dit gevoel. De nodige variatie in kleuren is gecreëerd door het gebruik van roze in bijvoorbeeld de salontafel (die je ook zelf kunt maken) en in de granite rose en old rose wandtegeltjes.

Ook zo’n stijlvol tuinhuis? Je shopt de gebruikte producten hier!

ID: 4529

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven