Huis
Tuin
Video

Van rommelhok naar werkstudio voor het hele gezin

In samenwerking met KARWEI
Het tuinhuis van Ewoud en Anita deed jarenlang dienst als rommelhok. Het stond vol met dozen en sfeer was er ver te zoeken. Dat moest anders. Omdat de illustratoren beiden thuis werken, willen ze er een werkstudio van maken. Er werd grondig opgeruimd, zodat Thomas er samen met KARWEI een inspirerende werkplek van kan maken.

Twee bureaus en een keukenblok

De wensen voor het tuinhuis zijn duidelijk: Anita en Ewoud willen er graag allebei kunnen werken en hebben dus twee ruime bureaus nodig. Daarbij zou een klein keukenblok fijn zijn én moet er een eigen plekje voor hun dochtertje gecreëerd worden.

Multifunctionele kastenwand

Bijna al deze wensen komen samen in de multifunctionele kastenwand die Thomas samen met KARWEI van zwart MDF maakt. In deze slimme kast zit naast voldoende opbergruimte namelijk ook een keukenblok én een (werk)plekje voor hun dochter verstopt. Zo hoeven de twee zelfs voor een kop koffie hun werkstudio niet meer uit, en hebben ze hun dochter altijd in de buurt.

Rust op de werkvloer

In een werkruimte is kalmte en concentratie belangrijk. Daarom wordt er met rustige en zachte kleuren gewerkt. Voor de muren wordt een lichtroze mengkleur van Flexa gebruikt. Om te voorkomen dat het een te ‘lieflijk’ geheel wordt, wordt de roze kleur met stoere zwarte en messing accessoires gecombineerd zoals de lampen boven de bureaus.            

Ruimtelijk effect

Door de twee bureaus van Ewoud en Anita niet tegen de wand maar juist in het midden van de ruimte te plaatsen, lijkt de werkstudio een stuk ruimer. En om te voorkomen dat de twee hierdoor elkaar te veel afleiden, wordt er een roomdivider tussen de twee bureaus gemaakt.

Natuurlijk mogen de ontwerpen van de twee creatievelingen gezien worden! Daarom wordt er een multifunctionele wandplank over de hele muur gemaakt. Hun tekeningen (en andere losse spullen) kunnen daar met klemmen, knopjes en haakjes aan opgehangen worden.  Zelf zo’n wandplank maken? Dat kan samen met KARWEI!

De producten die in de werkstudio gebruikt zijn vind je terug in de Shop the Look van deze week. En meer informatie over het ontwerp en de kleuren vind je in dit artikel terug.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI

MET DANK AAN
Bosch
Citroën Nederland

ID: 2626

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven