Huis
Tuin
Video

Geef je werkkamer een klassieke touch met een vintage bureau

We zijn gek op vintage meubels in ons interieur, dus ook in de werkkamer! Je werkplek krijgt een unieke uitstraling wanneer je voor een vintage exemplaar kiest in plaats van de standaard rechttoe rechtaan bureaus van de grote meubelgiganten.

Een werkkamer in huis moet natuurlijk vooral functioneel, comfortabel en rustig zijn om goed in te kunnen werken, maar uiteraard wil het oog ook wat. Wij zijn momenteel helemaal gek op kringloopvondsten, en hebben daarom ook het liefst een vintage bureau in de werkkamer.

vintage bureau
vintage werkkamer

Foto: Nicki Sebastian voor Jenni Kayne

Maar…
Hoe mooi een bureau ook mag zijn, toch willen we benadrukken dat het echt noodzakelijk is een bureau én stoel te kiezen die voor jou de juiste afmetingen hebben, zeker als je er echt veel aan wil gaan werken. Is je bureau of stoel te hoog of te laag, dan kun je ernstige rug- en nekklachten krijgen. En dat wil niemand!

Extra tips voor een fijne werkplek
Wil je thuis een werkplek creëren, maar is de ruimte erg klein? Geen probleem, dat doe je zo!

En heb je enig idee welke kleuren het meest bevorderlijk zijn om thuis te kunnen studeren? Je leest het hier! Welke kleur je moet kiezen in je kantoor om het meest productief te zijn is dan weer een ander verhaal

Headerfoto:Nicki Sebastian voor Jenni Kayne
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3231

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven