Huis
Tuin
Video

Zo creëer je een werkplek in een kleine ruimte

Een apart kantoor in huis is natuurlijk ideaal, maar lang niet altijd een optie. Maar hoe klein je huis ook is, je kunt bijna altijd wel op een vrij simpele manier een werkplek in huis creëren. In de woonkamer, slaapkamer of zelfs onder de trap!

Foto's: Alt  en Casey Dunn 

 

Trapkantoor
Geen extra ruimte in huis, maar wel een trap met een loze ruimte daaronder? Mooi! Daar kun je namelijk de perfecte werkplek van maken door er een klein bureautje in te zetten of door een bureau in te bouwen.

 

 

Foto’s: Crate and Barrel

 

Multifunctionele bureaukast
Is je woonruimte niet groot genoeg voor een kast én een bureau? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om die twee meubelstukken te combineren. De bovenstaande kast heeft een klein bureau (inclusief bureaulade) waaraan je prima een paar uurtjes kunt werken.

Foto’s: Stadshem  en Caty Kartland

 

Minimalistisch bureau met een simpel plankje
Een werkplek hoeft lang niet altijd uit een volwaardig bureau of inbouwtafel te bestaan. Een simpele plank (onbewerkt of met een likje verf) op de juiste hoogte bevestigd aan de muur is ook een heel mooi alternatief voor een bureau. Klein, maar fijn!

 

Headerfoto: Unsplash
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2802

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven