Huis
Tuin
Video

Je werkruimte in huis stylen? Dit zijn dé trends van 2020!

Een ruimte om thuis te kunnen werken is superfijn en zien we tegenwoordig steeds vaker. Ga je een ruimte omtoveren tot werkplek of ben jij toe aan een nieuwe werkomgeving in huis? Laat je dan inspireren door dé werkruimte trends van 2020. Wij spraken styliste Denise van den Berg en hebben wat leuke trends voor je op een rijtje gezet!

Gedurfde kleuren

In 2020 zien we volgens Denise kleurrijke interieurs, dus ook in je werkkamer! “In je werkkamer is het belangrijk dat een kleur niet te veel afleidt, kies dus voor zachte tinten zoals poederroze, terra of groentinten. Op die manier heb je wel kleur, maar blijft het rustig en kun je je goed op je werk focussen.” Ruimte nodig voor je aantekeningen? Meng de verf dan met magnetische verf, zo kun je aan de muur je aantekeningen hangen! Let er wel op dat je meerdere lagen aanbrengt, dan weet je zeker dat de magneten goed blijven zitten.

Van klein kamertje tot logeerkamer, werkruimte en kledingkast in één!
Slaapkamer

Gouden details

Wil jij een werkruimte met een wat luxere uitstraling? Dan zijn gouden accessoires onmisbaar in het interieur! Deze trend gaan we in 2020 weer veel terugzien en is perfect toepasbaar in jouw werkruimte thuis. Gouden accessoires staan prachtig met velvet maar ook in combinatie met natuurlijke materialen komt het goud supermooi uit. “Denk bijvoorbeeld aan een gouden bureaulamp of een stoel met gouden pootjes!”

Behang

Wil je het in jouw werkruimte wat huiselijker houden? Dat kan! Want ook behang is het helemaal in 2020. Je kunt in de werkkamer de kleuren beige, bruin of aardetinten supermooi combineren met bijvoorbeeld hout of rotan. Het is volgens Denise wel belangrijk dat je erop let dat het behang niet te druk wordt, dit is meestal niet bevorderlijk voor je concentratie. “Wil je aan leuke én handige wand? Kies dan voor een wand of strook van kurk, handig voor je aantekeningen en ook nog eens superhip!”

Vintage en modern

2020 wordt het jaar van de duurzaamheid en het bewuster omgaan met spullen. Dit geldt dus ook voor het interieur. In de werkruimte komt deze trend ook mooi tot zijn recht met bijvoorbeeld een mooi vintage bureau of een vintage lamp. Deze vintage items kun je weer combineren met wat moderne meubels, zo krijg je een gave combinatie en ben je ook nog eens duurzaam bezig!

Daphne van Kaam
ID: 10042

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven