Huis
Tuin
Video

Dit item in huis zou wel eens voor je storende WiFi-verbinding kunnen zorgen…

Er is niks vervelender dan een storende wifi-verbinding terwijl je lekker aan het Netflixen, werken of gewoon aan het Facebooken bent. Dit kan veroorzaakt worden door veel verschillende dingen, maar hier denkt bijna niemand aan…

Voordat je allemaal hulpmiddelen inschakelt, kun je misschien eerst even je lampen nakijken! Het klinkt gek, maar volgens Agentschap Telecom zouden bepaalde lampen voor storingen van de WiFi-verbinding, radio en televisie kunnen zorgen.

‘Slechte’ lampen

De afgelopen jaren zijn we allemaal van gloeilampen naar duurzame led-verlichting overgestapt. Echter zijn die laatste juist de boosdoeners. Heb je veel van deze led-lampen in huis? Kijk ze dan meer even na.

Oplossing

Volgens Agentschap telecom ligt het vooral aan goedkope of niet goed aangesloten lampen. Ze adviseren om goede lampen in huis te halen, en geen goedkope rommel. Ook moet je de lampen door iemand laten aansluiten die er voldoende kennis van heeft. Let hierbij op de fitting en de bedrading.

Word je ook helemaal gek van al die kabels bij de WiFi-router? Of die snoeren van lampen? Zo kun je ze netjes wegwerken!

Fotocredits
Headerfoto: Christopher Gower - Unsplash

Tekst
Julia van Rijn

Bron: de Telegraaf

ID: 7833

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven