Huis
Tuin
Video

3 absolute musthaves voor een modern interieur

Denk je aan een modern interieur, dan denk je aan strakke meubels zonder poespas en niet al te veel kleuren. Maar wat zijn nou echt de musthaves voor een modern interieur? We laten je onze drie favoriete items zien:

Designlamp

Wat is een modern interieur zonder design item? Kan eigenlijk niet! Design kun je in de vorm van een bijzonder kunst item toevoegen, maar ook in de vorm van een design lamp. Zoals je op de bovenstaande foto, maar ook op de foto hieronder ziet.

Strakke tafels

Foto: Tom Blachford voor Homes to Love

Bij modern denk je aan strakke lijnen en weinig poespas. Daarom is een strakke eettafel of salontafel ook echt een musthave in een modern interieur. 

Grote ronde spiegel

Foto: Restoration Hardware

Deze grote ronde spiegel zien we momenteel in veel soorten interieurs terugkomen -zowel in badkamers als woonkamers- en is ook niet per se aan één stijl toe te kennen. Maar combineer je deze mooie spiegel met meer moderne details dan komt ‘ie wel prachtig tot z’n recht. Vooral omdat het dan mooi in contrast staat met de strakke lijnen die vaak in moderne interieurs voorkomen.

Wordt dit je iets te strak en wil je nog een bohemian tintje toevoegen? Hier geven we je tips voor dé bohemian musthaves!


Fotocredits
Headerfoto: Apartment Therapy

Tekst:

Marjolein Sintenie

ID: 2882

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven