Huis
Tuin
Video

Deze 3 accessoires maken je landelijke interieur helemaal af

Is jouw woning in een prachtig landelijke woonstijl, maar voelt die nog niet helemaal af? Met deze drie accessoires krijg je dat warme, landelijke gevoel in huis.
witte open haard met hout

1. Haardhout

Wanneer je een open haard of houtkachel hebt, dan is het een must om hier ook gebruik van te maken in je interieur. Ook als je er geen hebt, zijn houtblokken leuke accessoires om toch dat landelijke gevoel in huis te krijgen. Hoe style je dit? Dat kun je hier lezen.

woonkamer met hertengewei

2. Hertengeweien

Een landelijk interieur kan niet zonder dierlijke invloeden. Herten vinden wij zelf erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan geweien, schedels of opgezette hertenkopjes aan de muur. Niet zo’n fan van dode dieren aan je muur? Er bestaan hele mooie imitatie schedels. En voor de geweien? Hier hebben de herten helemaal geen last van, ze verliezen deze vanzelf in het voorjaar. Soms kun je ze zelfs gewoon in het bos vinden! Dan heb je ze nog gratis ook.

eetkamer met koeienhuid
bankje met schapenvacht

3. Dierenvacht: een koeienhuid of schapenvacht

Om maar in de dierlijke sferen te blijven, boerderij dieren horen ook thuis in een landelijk interieur. Leg bijvoorbeeld een grote koeienhuid op de vloer of style een schapenvacht in je interieur. Wist je trouwens dat je ook diervriendelijke schapenvachten kunt krijgen? Lees daar hier meer over. Natuurlijk zouden wij altijd voor een mooie faux variant.

Fotocredits
Header: HOOG Design
Foto 1: Sabine Burkunk - Welke
Foto 2: Lotte Wullems
Foto 3: Laura van der Burgt voor BaMi Magazine
Foto 4: Wooly Amigo

Tekst
Käthe van der Werf

 

ID: 3664

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven