Huis
Tuin
Video

3 items die je moet hebben als je klein woont

Een kleine ruimte moet je slim inrichten. Het kans soms best nog even puzzelen zijn hoe je dit doet. Gelukkig helpen wij je daarbij, met drie items die je zeker moet hebben als je klein woont.

1. Een slaapbank

Ga voor een slaapbank! Dit multifunctionele meubel kun je gebruiken als je lekker met vrienden op de bank gaat zitten, maar ook als deze vrienden onverwachts willen blijven slapen. Zo hoef je voor eventuele logees geen groot matras of luchtbed op te bergen in huis.

2. Inklaptafel

Als je slim aan het inrichten bent, ga dan ook meteen opzoek naar een inklaptafel. Als je normaal ’s avonds alleen eet of alleen met je partner, dan heb je geen grote vijfpersoonstafel nodig. Met een inklaptafel kun je je tafel groter maken wanneer dat nodig is, maar tegelijkertijd bespaar je er ook ruimte mee als je die grote tafel niet nodig hebt. Handig toch?

3. Boekenplanken

Ook superfijn: boekenplanken. Bij een kleine ruimte is het slim om in de hoogte te werken. En dit kan makkelijk met boekenplanken. Zorg dat je je pronkstukken op de boekenplank neerzet en de wat minder mooie stukken in je kast. Zo fungeren je boekenplanken ook nog eens als extra decoratie!

Ruimtelijk geheel

Als je je kleine ruimte iets groter wil laten lijken, ga dan voor een kast in deze kleur.

Fotocredits
Headerfoto: AlexandraGorn -Unsplash

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3951

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven