Huis
Tuin
Video

3 tips voor een altijd opgeruimd huis

Wie wil dat nu niet? Een huis wat er altijd lekker opgeruimd uit ziet. Er zijn een paar simpele manieren om ervoor te zorgen dat jouw huis makkelijk en snel er opgeruimd eruit ziet.

1. Weg met al die reservespullen

Ben jij een verzamelaar? Heb jij op drie verschillende plekken een schaar liggen?  En in de keukenla vijf verschillende kaasschaven? Eigenlijk heb je dit helemaal niet nodig. Zorg ervoor dat je geen reservespullen hebt, maar investeer in één goede. Heb jij ook overal fleecedekentjes liggen? Schaf één plaid aan waar je verliefd op bent en zo graag onder kruipt dat je de rest weg kan doen. Dit scheelt je een hoop spullen.

2. Leg spullen terug waar ze vandaag komen

Heb je iets gebruikt? Leg het terug op de plek waar het vandaan komt en laat het niet slingeren. Zorg er daarnaast voor dat alle spullen een eigen plekje hebben. Bijvoorbeeld een rek voor je post, een speciale kist voor al het speelgoed. Zodra je altijd alles op de juiste plek weer terug legt en indeelt is je huis een stuk opgeruimder.

3. Hang je kleren op

Kom je thuis van een dag werken? Dan gooien de meeste mensen hun kleren op een stoel, bank of gewoon op de grond. Ook het bed is vaak bezaaid met kleren. Tip: gooi je kleren meteen in de was, vouw ze meteen op of hang ze op. Zo word je de volgende dag met een opgeruimd en frist gevoel wakker, want je hoeft niet je hele kamer door om alles weer bij elkaar te rapen.

ID: 2594

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven