Huis
Tuin
Video

3 manieren om je plaid op (of naast) je bank te stylen

Nu de herfst in aantocht is kijken we er extra naar uit weer lekker onder een plaid te kruipen. Maar ook wanneer we er niet onder zitten zijn het mooie accessoires voor in huis. Maar… hoe style je die nou eigenlijk een beetje origineel? We laten je drie manieren zien.

Nonchalant draperen

Foto: H&M

Heus niet alles in huis hoeft gelikt en netjes te zijn. Net als je lakens op bed mag ook je plaid op de bank wel eens messy zijn. Dit geeft niet alleen een lekker nonchalante look, ook nodigt het nóg meer uit om lekker op de bank te zitten. Je kunt het plaid overdwars draperen, maar je kunt ‘m ook over de rugleuning naar het zitvlak leggen. 

Netjes over de zijleuning vouwen

Foto: Katie Monkhouse

Deze manier wordt bij de meeste mensen gehanteerd en is vooral geschikt voor mensen die lekker opgeruimd zijn en alles netjes en recht willen hebben. Je kunt er voor kiezen het plaid helemaal op te vouwen en op de leuning te leggen, maar je kunt het ook half opgevouwen over de zijleuning hangen. 

In een mand

Foto: Cherised Bliss

Een mand met plaids is een leuke manier om meerdere plaids in op te bergen. Je kunt ze oprollen, opstapelen of samen met wat kussens opbergen en de plaids er nonchalant (maar niet rommelig) een beetje uit laten hangen. Zet de mand op de grond naast de bank, of zet er één of twee onder de salontafel.


Headerfoto: Life with me
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2922

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven