Huis
Tuin
Video

3 stijlvolle manieren om een bar cart te stylen

Eén van de musthaves van dit moment in interieurland, is de bar cart. Deze elegante allrounder spotten we steeds meer als pronkstuk op Instagram en Pinterest. Word jij er ook al hebberig van? Dan geven we je alvast wat inspiratie: zo style je een bar cart op drie verschillende manieren.

1. Verschillende accessoires

Een bar cart kun je zien als een laag, open kastje. Style die planken dus maar met je favoriete accessoires! Plaats bovenop een print in een lijst, leg een aantal sieraden op een decoratief schaaltje of geef je souvenirs een mooi plekje.

2. Planten, planten en nog meer planten

Stiekem is dit onze favoriete manier: zet je bar cart vol met planten! De grootste exemplaren zet je bovenop, waar ze de ruimte hebben. Varieer ook met potjes. Van terracotta tot goud en van een minimalistisch exemplaar van keramiek tot eentje die je zelf geschilderd hebt.

 

3. Je mooiste drankflessen en glazen

Houd je het liever traditioneel? Dan plaats je natuurlijk je drankcollectie op een bar cart, zoals het officieel hoort. Een glazen karaf en gedecoreerde whiskyglazen mogen hierbij uiteraard ook niet ontbreken. 

Tip: als je je favoriete whisky niet in een karaf wil overgieten, dan kun je ook gewoon valsspelen door er thee in te doen. Niemand die het ziet!

Fotocredits:
Headerfoto: David A. Land
Foto 1: My Scandinavian Home
Foto 2: SF girl by Bay

Tekst:
Lotte Wullems

ID: 3348

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven