Huis
Tuin
Video

3 stijlvolle manieren om een pompoen in je huis te zetten

Het is bijna Halloween en dat betekent dat er weer volop pompoenen versierd worden. Maar wist je dat pompoenen naast eng ook heel erg mooi kunnen staan in je interieur? We geven je 3 stijlvolle tips om pompoenen in je huis te zetten.

1. Maak een herfsttafel

Een seizoenstafel staat gezellig in je interieur. Voor je herfsttafel zijn pompoenen ideaal. Ze zorgen voor het ultieme herfstgevoel. Combineer de pompoenen bijvoorbeeld met kastanjes en dennenappels, die je zelf uit de natuur kunt halen. 

2. Versier je pompoenen

Bij een pompoen denk je al snel aan de klassieke, oranje pompoen. Maar er zijn veel meer soorten pompoenen. Zo heb je witte, kromme en groene. Decoreer bijvoorbeeld een witte pompoen met een kleur die terugkomt in je interieur.

3. Maak pompoenkaarsen

Pompoenen zijn ideaal voor een creatieve middag. Kies voor een kleine pompoen en hol aan de bovenkant een plekje uit voor een waxinelichtje. Op deze manier krijg je sfeervolle  pompoenkaarsen die niet alleen rond Halloween mooi zijn, maar ook in de rest van de wintermaanden. Al zin om lekker te knutselen?

Fotocredits
Headerfoto: GettyImages
Foto 1: GettyImages
Foto 2: FemkeBlogt

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3278

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven