Huis
Tuin
Video

3x stijlvolle plantenspuiten

Een plantenspuit hoeft niet van felroze plastic te zijn. Plantenspuiten kunnen zelfs een mooie toevoeging zijn aan je interieur. Maar hoe dan? Met deze stijlvolle exemplaren bijvoorbeeld!

1. Messing plantenspuit

Een messing plantenspuit (zoals je hierboven ziet) is een heerlijke accessoire aan je interieur, én ziet er een stuk luxer uit dan een plantenspuit van plastic. Wil je toch hebben? Vergeet ook niet dat een plantenspray een must is om te hebben. Dan wil je natuurlijk wel een mooie!

2. Plantenspuit van glas

Een glazen plantenspuit staat modern, elegant én is praktisch: je kunt goed zien hoeveel water er nog in de spuit zit.

3. Met een printje

Houd je van printjes? Dan is dit jouw plantenspuit! Combineer deze spuit met cactusprint bijvoorbeeld met echte cactussen om sfeer te geven aan je ruimte. Pluspunt: zo denk je er meteen aan om je cactus even te verwennen met water, maar niet te vaak natuurlijk. Ideaal! 

Maar zulke plantenspuiten staan natuurlijk niet alleen maar heel mooi, ze zijn eigenlijk ook nog onmisbaar voor je plant. Waarom precies? Dat lees je hier

 

Fotocredits
Headerfoto: June Home Supply
Foto 1: Bol.com
Foto 2: Urban Outfitters
Foto 3: Asos

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3291

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven