Huis
Tuin
Video

3x creatief met pallets in je interieur

Pallets kun je voor veel meer gebruiken dan transport. Zo staan ze bijvoorbeeld ook superstijlvol in je interieur! Wij geven je drie manieren om pallets te gebruiken in huis.

1. Bed van pallets

Je maakt heel makkelijk een bed van pallets. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling in je interieur, én het is goedkoop. Het enige wat je nodig hebt zijn eigenlijk pallets. En zin om te klussen natuurlijk. Zorg dat de pallets goed aan elkaar vastzitten. Niet vergeten: schuur de pallets goed voordat je ze gebruikt, zodat je niet opstaat en verwelkomd wordt door splinters in je billen! 

2. Plantenkistje van pallets

Of gebruik pallets om originele plantenkistjes te maken! Ga met een zaag, boor, schroeven en schuurpapier aan de slag om van de pallets plantenkistjes te maken. Als finishing touch kun je de pallets verven in een kleur die bij je woning past. Zo krijg je een gezellig geheel.

3. Kledingrek

Je kunt pallets ook prima gebruiken voor een stijlvol kledingrek. Gebruik delen van de pallets, of gebruik de hele pallets als basis. Hierop kun je fijn je schoenen of stapels kleding kwijt. Bevestig nog een rails bovenin zodat je ook daar nog wat kleding aan op kunt hangen. 

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Dariashevtsova -Pexels
Foto 1: DanielTafjord -Unsplash
Foto 2: Brdbrunodesign -Instagram

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3870

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven