Huis
Tuin
Video

3x zo style je het plankje boven de bank

Weet je niet hoe je de lege muur boven je bank moet opleuken? Hang dan een plankje op! Deze kun je namelijk op verschillende manieren decoreren, waardoor je jouw woonkamer een eigen stijl geeft. Wij geven je drie styletips.

Foto: Anja Roos

 

Kunst

Creëer een gallery wall boven je bank met een verzameling van prints en kunst. Combineer gerust verschillende lijsten en groottes met elkaar en laat hier en daar een print de ander een beetje overlappen. Wil je toch graag meer eenheid? Kies dan voor allemaal dezelfde lijsten of houd één kleurthema aan, zoals zwart-wit.

 

Kunst hoeft overigens helemaal niet duur te zijn. Je kunt ook eigen foto's, een kindertekening of zelfs een stuk behang inlijsten.

Foto: Viktoria Dahlberg

 

Planten

Breng wat leven in huis met een groene plant. Vooral hangplantjes werken leuk in de hoogte. Om het speelse element te vergroten kun je, net zoals bij de fotolijsten, kiezen voor verschillende potjes.

Foto: Zwart, wit en hout

 

Pronkstukken

Mix & match! Maak van je plankje een podium voor je favoriete verzamelstukken. Probeer hierbij ruimer te denken dan dat ene leuke vaasje. Een mooi bord, een tof koffietafelboek of een bijzondere kringloopvondst maken het tot een speels ensemble.

Headerfoto: Chris loves Julia

Tekst: Lotte Wullems

ID: 2756

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven