Huis
Tuin
Video

4 ideeën om je vintage dressoir te stylen

Wil je je interieur graag een vintage tintje geven, dan is het dressoir daar het uitgelezen item voor. Maar ja, en dan… Wat zet je daar eigenlijk op? We geven je 4 originele ideeën om je vintage dressoir te stylen.

Foto: Urban Outfitters

 

Platenspeler
Je geeft een vintage dressoir een extra vintage vibe door er ook vintage accessoires op te zetten. Zoals bijvoorbeeld een platenspeler en een lamp met retro-look!

Foto: The Glitter Guide

 

Badkamermeubel
Waarom zou je dressoirs alleen maar in de woonkamer, slaapkamer of hal neerzetten als het ook de perfecte basis voor een badkamermeubel is? Vooral de combinatie met de gouden kraan, de witte wasbak, de planten en de ronde spiegel maakt het een prachtig geheel.

Foto: Ryan Loeppky - The Art of Ryan en Flayr Shopping

 

Planten, planten en nog eens planten!
We zijn simpelweg dol op de donkere houtkleuren in combinatie met het groen van planten! Een vintage dressoir is daarom wat ons betreft de perfecte plek om je mooiste kleinere kamerplanten op neer te zetten. 

Foto: Cadence Hays - The Whiite House

 

Mand
Het klinkt misschien gek om een mand op je dressoir te zetten ter decoratie. Maar de bovenstaande foto is het bewijs dat het juist hartstikke leuk staat.

 

 

Waar vind je vintage?
Wil je voor écht vintage gaan en niet alleen voor de zogenaamde vintage look? Dan moet je natuurlijk niet bij de grote meubelgiganten zijn, want vintage betekent nou eenmaal tweede-, derde- of soms wel zesdehands. (Wat is ook alweer het verschil tussen vintage en retro? Dat lees je hier.) Hiervoor zul je zelf de kringloopwinkels of marktplaats moeten afspeuren. Het duurt misschien allemaal wat langer voor je je droomitem hebt gevonden, maar als je 'm eenmaal hebt, heb je wel een uniek meubelstuk! 

 

Headerfoto: Bungalow 5
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2827

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven