Huis
Tuin
Video

4 manieren om aztec prints in je interieur terug te laten komen

Ga voor een wereldse look met aztec prints in huis. Op subtiele wijze met verschillende accessoires of lekker all the way met de grootste en meest prachtige vloerkleden.

Wil je je woning een wereldse of bohemian vibe geven? Dan kunnen items met aztec-prints eigenlijk niet ontbreken. De geometrische patronen met Zuid-Amerikaanse afkomst zien we momenteel veel terug in het interieur, zowel in zwart-wit als kleur. 

1. Vloerkleed

Foto: Behangfabriek en Aunt Peaches

Wil je een échte aztec eyecatcher in huis, dan kun je voor een vloerkleed met aztec print kiezen. Dit kan in zwart-wit, maar ook in een print met bonte kleurtjes, net wat je zelf het mooist vindt.

Ook kun je kiezen voor een groot vloerkleed in de woonkamer, of een kleiner kleed in de keuken, hal, slaapkamer of misschien wel de badkamer?

2. Kussens

Foto: Design Sponge

Kussens met aztec prints zijn ideaal wanneer je het iets subtieler wil aanpakken. Een mooi zwart-wit kussen met dit motief doet het ontzettend goed met hout- en cognac-tinten.

3. Dekbedovertrek

Foto: Bed Bath and Beyond

Naast kussens kun je natuurlijk ook kiezen voor nog meer items met Zuid-Amerikaanse invloeden in de slaapkamer, zoals een dekbedovertrek met een mooie aztec print. Het bovenstaande exemplaar vinden we vooral erg mooi met de donkere kleur blauw en de subtiel omgeslagen rand met de gekleurde print.

4. Aan de muur

Foto: Poppy Talk

Wie zegt dat je een vloerkleed per se op de grond moet leggen? Hang 'm aan de muur! Een ware eyecather.

Headerfoto: Tatjanas World
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2875

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven