Huis
Tuin
Video

De 4 mooiste herfstkransen voor je interieur

We houden van de herfst! Daarom willen we die prachtige herfstkleuren ook het liefst naar binnen halen. En hoe kan dat nou beter dan met een herfstkrans? We laten je vier manieren zien om een herfstkrans in je interieur op te hangen.
herfstkrans

Foto: To Simply Inspire

1. Warme herfstkleuren
Denk je aan herfst, dan denk je natuurlijk niet alleen aan bruin, maar ook aan warme herfstkleuren zoals geel, oranje en rood. Will je echt 'autumn all the way' gaan, dan kun je kiezen voor een volle herfstkrans met warme herfstkleuren. Denk bijvoorbeeld aan rode bladeren, decoratiepompoentjes of oranje/rode besjes zoals hierboven.

herfstkrans

Foto: Broste Copenhagen

2. Bruin met een vleugje groen
Heb je liever rustige kleuren in je krans, kies dan voor een bruine takkenkrans als basis en kleed deze subtiel aan met bladgroen, eikels, dennenappeltjes en eventueel nog wat mooie accessoires zoals een mooi lint. 

herfstkrans tarwe

Foto: We Are The Parsons voor The Glitter Guide

3. Eén rustige kleurtint
Je kunt ook kiezen voor een volle krans in één rustige kleurtint, zoals deze tarwekrans. Zo houd je de hele herfst nog even heerlijk dat nazomergevoel vast. Deze krans staat zowel binnen als buiten aan de deur prachtig.

herfstkrans bloemen

Foto: Simply Designing

4. Minimalistisch met bloemen in herfstkleuren
Heb je het liever minimalistisch en wat eleganter? Dan kun je ook kiezen voor een zogenaamde hoepelkrans in plaats van een volle krans vol takken. Bevestig een aantal van je favoriete bloemen en besjestakken in verschillende warme herfstkleuren aan een hoepel en laat de helft van de hoepel ‘bloot’. Zo krijg je een prachtige elegante herfstkrans!

Meer herfst in huis? We laten je hier vijf subtiele manieren zien om het najaar in huis te halen.

Headerfoto: Simply Designing
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3148

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven