Huis
Tuin
Video

4 plankdragers met elk een andere look

Op wandplanken kun je echte pronkstukken kwijt in huis. Je wil natuurlijk wel dat deze pareltjes blijven hangen. Dat kan: met plankdragers! Wij zochten de 4 meest originele én stijlvolle plankdragers uit.

1. Met leren bandjes

Ga voor leren plankdragers! Super potentieel om lekker mee te matchen. Zo staan leren plankdragers stijlvol in een Scandinavisch interieur. Of combineer leren plankdragers met staal en beton in een industrieel interieur.

2. Stalen buizen

Gek op de industriële sfeer? Dan kun je ook kiezen voor buizen waaraan je de wandplanken kunt hangen. Staat superstijlvol, én dit is heel stevig.

3. Stalen vierkanten

Houd je van modern? Ga dan voor stalen vierkanten! Dit geeft net een iets andere uitstraling aan je interieur dan buizen. Met stalen, vierkanten plankdragers kun je mooi spelen met vormen. Plaats wat vierkanten boeken op het wandrek en combineer het met ronde vormen om het wat speelser te maken.

4. Messing

We zien messing overal. En het is ook prachtig bij je plankdragers! Hiermee creëer je een chic gevoel, én dit geeft net die extra toevoeging aan je wandplank. Messing in combinatie met een houten wandplank geeft een mooie, natuurlijke uitstraling aan je interieur.

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Deens
Foto 1: Bol.com
Foto 2: Wayfair
Foto 3: Loftdeur
Foto 4: Deens

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3815

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven