Huis
Tuin
Video

4x waarom een krukje het meest veelzijdige interieuritem is

Een krukje in huis is super multifunctioneel. Maar wat kun je er dan zoal mee? Wij vertellen het je!

Zitten

Heel logisch, maar óók heel belangrijk bij een krukje: je kunt er op zitten. Dit is ideaal als je weinig ruimte hebt. Een krukje kun je makkelijk bij de bank schuiven als je onverwachts veel bezoek krijgt. Of gebruik een krukje om op te zitten terwijl je uien aan het snijden bent in de keuken.

Decoratie

Naast praktisch is een krukje ook gewoon lekker decoratief. Kies voor een materiaal die je in andere delen van je interieur ook weer laat terugkomen. Combineer een houten krukje bijvoorbeeld met een houten tafel. Leg er als finishing touch nog een zacht plaid overheen om een warme sfeer te geven aan je interieur.

Plantenstandaard

Een krukje is ook perfect als plantenstandaard! Zet een kamerplant op een krukje en je geeft al meteen een stijlvolle uitstraling aan je interieur. Wil je het krukje toch weer even gebruiken om op te gaan zitten? Dan haal je de plant gewoon van het krukje af. Klaar met zitten? Zet de plant dan terug op het krukje en voilà: je hebt weer een decoratief hoekje.

Tafel

Eten met je bord op schoot? Niet heel handig als je iemand bent die snel knoeit. Gelukkig kun je prima op de bank eten zónder te knoeien. Met een krukje als tafel! Krukjes zijn vaak licht waardoor het geen probleem is om ze te verschuiven. Wil je tijdens het eten op de bank toch even in het andere hoekje zitten? Geen probleem. Dan schuif je het krukje gewoon naar de andere kant.

Fotocredits
Headerfoto: Nathandumlao -Unsplash

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3659

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven