Huis
Tuin
Video

5 redenen waarom kerst zo fijn is

Er is zoveel fijn tijdens kerst, maar dit zijn toch echt de vijf allerfijnste dingen aan kerst. wij kijken het meest uit naar nummer 2!

1. De wereld is zo mooi

De wereld is zoveel mooier tijdens kerst. Al die lampjes die aangaan als het donker wordt buiten, de mooiste kerstbomen die te vinden zijn in huiskamers, winkels en stadscentra. Dan heb je ook nog overal glinsterende kerstballen en glitters. Heel. Veel. Glitters. Daar word je toch spontaan vrolijk van?

2. Iedereen ziet er fantastisch uit

Kerst is hét moment om die mooie jurk of pak uit de kast te halen, je duurste lipstick op te doen en om uren bezig te zijn met je haar. Iedereen ziet er tip-top uit tijdens de kerst. Is het geen mooie jurk of mooi pak, dan is het wel een grappige kersttrui. Hoe dan ook, alle mensen om je heen zijn plotseling nóg wat mooier dan ze al waren.

3. Samen zijn en gezelligheid

Kerst draait om gezelligheid en samenzijn. Het is dan ook vaak hét moment om op bezoek te gaan bij je ouders en de rest van de familie. Een gezellig familiediner is dan ook niet gek tijdens deze mooie dagen. Hoe fijn is het om eindelijk de familie weer bij elkaar te hebben en bij te kletsen onder het genot van heerlijk eten, lekkere drankjes en verrassende cadeaus.

4. Cadeaus uitpakken én geven

Wil je al heel lang, al heel graag dat ene luchtje? Dan bestaat de kans dat iemand dat heeft opgevangen en dat je hem dan onder de boom zal vinden, yes! Heb je geen brandende wensen? Dan is het ook altijd leuk om te zien wat anderen voor je uitgekozen hebben. Andersom is het ook superleuk om anderen een cadeau te geven. Zeg nou eerlijk, wat maakt je blijer dan de gelukkige lach op hun gezicht als ze jouw cadeau openmaken? Niets! 

Liever geen cadeautjes dit jaar? Dan kun je altijd nog dit doen met je cadeautjesbudget! 

5. Al dat heerlijke eten

Last but not least.. het eten!! Dit kan natuurlijk écht niet ontbreken in dit lijstje. Of het je nou een uitgebreid kerstdiner hebt of gezellig gaat gourmetten, niemand verlaat de tafel met een hongerige maag. Alle kookkunsten en recepten worden uit de kast getrokken voor een supergezellige maaltijd.

Lees ook deze artikelen voor nog meer kerstgezelligheid:

Fotocredits
Headerfoto: Lux Christmas

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3900

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven