Huis
Tuin
Video

5 leuke manieren om het najaar in huis te halen

De herfst is eigenlijk een hele gezellig seizoen. Ondanks de regen gaan we lekker naar buiten en veranderen de kleuren van de bomen in de mest prachtige kleuren. We kunnen vaak geen genoeg krijgen van de herfstgeur en de kleuren. Deze fijne herfstsfeer kun je ook in je huis halen.

Okergeel

Eén van de herfstkleuren is okergeel. Een kleur die nu ook een echte trendkleur is. Je kunt de gele kleur van de blaadjes in je huis halen door te kiezen voor okergele accessoires zoals een plaid voor op je bank of bed en okergele kussens.

Herfsttafel

Niet alleen dennenappels kun je prachtig gebruiken als decoratie in je huis, maar je kunt ook een herfsttafel maken. Ga het bos in, verzamel kastanjes, bladeren en mooie takken en maak hier een verzameling van. Fleur het geheel op met wat gezellige kaarsen en je hebt letterlijk de herfst in huis gehaald.

Herfsttakken

Er zijn prachtige herfsttakken te vinden die heel leuk staan in een grote vaas. De rode kleur van de besjes geven een knus najaarsgevoel aan je woonkamer.

Blaadjes

De rood en geel gekleurde bladeren uit het bos wil je het liefst zo lang mogelijk bewaren in je huis. Begin met het drogen van de bladeren, dit kan op dezelfde manier als het drogen van bloemen. Je kunt ze makkelijk tussen een boek drogen. Vervolgens kun je ze in lijstjes doen. Zo heb je een creatieve decoratie van prachtige herfstbladeren.

Pompoenen

Pompoenen zijn een echte must als het gaat om herfstdecoratie. Pompoenen zijn te koop in allerlei verschillende soorten en maten en je kunt er daardoor alle kanten mee op. Je kunt op allerlei manieren de pompoenen in je huis zetten.

Fotocredits
Headerfoto: Sweita Meininger - Unsplash
Foto 1: Kara Rosenlund
Foto 2: Marjolein Sintenie

Tekst
Annemiek Lenting

ID: 3290

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven