Huis
Tuin
Video

5 redenen om voor een zwarte vloer te kiezen

Een houten vloer, een betonvloer, laminaat... het zijn de meest voorkomende vloeren die we tegenkomen. Maar een zwarte vloer?! Je denkt er niet snel aan, maar geef maar toe: het ziet er prachtig uit. En… het heeft een aantal hele fijne en leuke voordelen!

1. Het geeft je huis meer warmte
Geloof het of niet, maar een zwarte vloer zorgt voor warmte in huis omdat donkere kleuren nou eenmaal warmte en sfeer toevoegen. 

Foto: Milk Decoration

 

2. Prachtig contrast met lichte muren
Zolang je de muren licht houdt en genoeg daglicht in huis hebt hoef je niet bang te zijn dat je huis te donker zal ogen. Sterker nog, juist dat contrast tussen de donkere vloer en de witte muren zorgt juist voor een heel fris effect.

 

3. Je ziet vuil minder snel
Een van onze favoriete redenen om voor een zwarte vloer te kiezen: je hoeft minder vaak schoon te maken. Althans, schoonmaken moet natuurlijk altijd wel gebeuren, maar je ziet het zand, de haren en ander vuil nou eenmaal minder snel op een zwarte vloer. Fijn toch?!

Foto: Hus&Hem

4. Kleuren springen eruit
Net als dat de lichte muren extra mooi uitkomen bij een zwarte vloer, spatten de kleuren er ook vanaf bij een zwarte vloer. Kijk naar de bovenstaande foto en het zegt eigenlijk al genoeg.

 

5. Het ziet er chique uit
Maar dat het mooi staat is natuurlijk het allerbelangrijkste. En dat is bij een zwarte vloer ook zeker het geval. Het geeft je huis namelijk in één klap een waanzinnig chique sfeer.

 

Headerfoto: Residence Magazine 
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2885

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven