Huis
Tuin
Video

5 tips voor een positief interieur waar je blij van wordt

Hoe fijn is het als je elke dag weer blij wordt van je interieur? Heerlijk natuurlijk! Wij geven je tips hoe jij een positief interieur krijgt.

1. Veel licht

Zorg voor veel licht in je interieur! Gebruik daglicht door je gordijnen in huis zo veel mogelijk open te doen en kies witte muren. Is het ’s avonds al snel heel donker in je interieur? Zorg dan voor voldoende verlichting.

2. Ronde vormen

Meubels met ronde vormen geven een knusser gevoel in huis dan hoekige meubels. Geen paniek, je hoeft niet meteen een compleet nieuw interieur te kopen. Het helpt al als je afwisselt met ronde kussens.

3. Kaarsen

Creëer een fijne en knusse sfeer in huis met kaarsen. Kies geurkaarsen als je nog blijer wordt van een lekkere geur in huis.

4. Planten

Planten kunnen een positief effect hebben op je interieur. Daarbij kunnen ze zorgen voor minder stress. Ga daarom lekker los met planten in huis! 

Overigens zijn er nog véél meer geldige redenen om altijd meer planten in huis te halen. 

5. Huisdieren

Hoe fijn is het als je trouwe huisdier bij je komt liggen als je je even niet zo fijn voelt? Bij een positief interieur hoort ook een huisdier die je maar al te graag gezelschap komt houden.

Fotocredits:

Headerfoto: Daria Shevtsova -Pexels

Julia Dilissen
ID: 9020

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven