Huis
Tuin
Video

5x gouden accessoires in je interieur

Gouden accessoires zijn helemaal van nu. Niet zo gek, want ze geven je interieur een stijlvolle, luxe uitstraling. Dit betekent natuurlijk niet dat je overdadig je behang, bank én vloer goud moet maken. Maar met mate wat gouden accessoires in je huis geven klasse. Wij geven je inspiratie!

1. Dieren

Heb jij de badkamermetamorfose van afgelopen week gezien? Dan heb je misschien wel deze leuke gouden beestjes gespot. Ze passen helemaal binnen de natuurlijke uitstraling van de badkamer.

2. Veren

Je kunt accessoires ergens neerzetten, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon aan de muur hangen. Zoals deze gouden veren. Ze geven je ruimte een stijlvolle, maar rustgevende uitstraling.  

3. Zonnetjes

Hoe heerlijk is het om in een spiegel te kijken en te zien dat je letterlijk het zonnetje in huis bent? Met deze gouden spiegels in de vorm van een zonnetje geeft jij een mooie uitstraling aan je interieur. Je kunt ze overal ophangen. Zo kun je ze gebruiken in de badkamer, maar ook boven je bed. Kun je meteen zien hoe je eruitziet als je ’s ochtends vroeg wakker wordt.. 

De spiegels bestaan er trouwens in veel verschillende varianten, zoals je hier al kon zien. 

4. Plantenpotten

Kies voor gouden plantenpotten! Zet meerdere gouden plantenpotjes bij elkaar, of combineer ze met natuurlijke materialen zoals steen. 

5. Accessoire doosje

Met deze accessoire doosjes breng je subtiel goud naar je interieur. Je kunt er lekker creatief mee aan de slag gaan. Je kunt ze leeglaten, maar je kunt ze ook gebruiken voor je sieraden of foto’s. Lekker multifunctioneel dus! 

Fotocredits
Headerfoto: Woood
Foto 2: Bepurehome
Foto 3: Elaurentdeco -Instagram
Foto 4: Woood
Foto 5: Meiki915 -Instagram

Tekst
Julia Dilissen

 

 

ID: 3395

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven