Huis
Tuin
Video

5x humor in je interieur

Heb jij weleens op een hotdog gezeten? Of op een hamburger? Waarschijnlijk niet, maar daar kan verandering in komen! Ga eens voor wat humor in je interieur.

1. Junkfood

Kijk uit! Deze meubellijn is gevaarlijk. De kans is namelijk groot dat je continu honger hebt als je op een van deze meubels zit. Maar geen paniek, je kunt ook gewoon salades eten in deze bank. Wat sla in je hotdog bijvoorbeeld.. Wil je een avondje 'burgerlijk' thuisblijven? Combineer de hotdogbank dan met deze burgerstoel! En om het af te maken leg je het eitapijt op de grond.

2. Lekker gezond

Liever wat gezonder spul in je interieur? Dat kan met deze bananenstoel! Ga lekker uitgebreid liggen en kijk uit dat je niet uitglijdt! Pluspunt: deze bananenstoel ruikt niet naar banaan. Dus chillmodus (ban)-AAN.

3. Origineel quoten

Quotes in huis mogen best, maar pak het wel even wat origineler dan 'live, laugh, love'. Met deze 'please don't die' plantenpot bijvoorbeeld. Laat jij je plantjes ook altijd veel te snel doodgaan? 

4. Extra deurtje

Heb je een klein appartement? Geen probleem! Met deze sticker heb je binnen no time een extra kamertje.

5. Kunst

Klassiekers in de kunst zijn altijd goed. Maar originele varianten zijn soms nog veel leuker. Wat dacht je van deze variatie op 'Meisje met de parel' van Johannes Vermeer? 

Meisje met de parel

Of wanneer je liever een wat goedkopere variant van 'Meisje met de parel' hebt, kun je altijd nog voor deze geweldige badeend gaan. Kost nog geen tientje

Fotocredits
Headerfoto: Studio Job/Seletti
Foto 1: Seletti
Foto 2: AliExpress
Foto 3: Etsy
Foto 4: Blik
Foto 5: Arty-Shock
Foto 6: Mauritshuisshop

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3364

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven