Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor een roze stoel in je interieur

Roze in huis kan erg stijlvol uitpakken. Zo kunnen roze stoelen je ruimte meteen een chique twist geven én kun je het ook nog eens op een stoere manier stylen. Wij geven je inspiratie!

1. Rustig roze

Roze in je interieur betekent niet meteen dat heel je huis vol roze moet staan. Zo kun je een roze stoel ook combineren met wit en zwart, waardoor je een rustige en tegelijkertijd stoere uitstraling creëert. 

2. Roze met goud

Maar je kunt roze ook gebruiken in een drukker interieur. Combineer hierbij roze bijvoorbeeld met goud om een chique look te krijgen.

3. Natuurlijke look

Of ga voor een wat lichtere tint roze die je op een natuurlijke manier laat terugkomen in huis. Combineer je stoel bijvoorbeeld met planten en natuurlijke materialen zoals rotan, riet of een jute vloerkleed. 

4. Fifty shades of roze

Ook mooi: een combinatie van verschillende tinten roze. Zo kun je dit toepassen in... de slaapkamer!

5. Roze rotan

Bij een roze stoel denk je al snel aan velvet, maar dit hoeft helemaal niet per se zo te zijn! Zo staat een roze rotan stoel ook heel stijlvol in huis. Combineer dit met een roze muur om je interieur in elkaar door te laten lopen.

Fotocredits:

Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Foto 1: Wehkamp
Foto 2: Fashionhippieloves
Foto 3: Meubelpartner
Foto 4: Eigen Huis & Tuin
Foto 5: Katemoozle

Julia Dilissen
ID: 9087

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven