Huis
Tuin
Video

Voor de echte liefhebbers van rood: 5x inspiratie voor een rood interieur

Bij rood denk je al snel aan een krachtig, hard interieur. Maar wist je dat rood je interieur ook juist heel warm en knus kan maken? Wij geven je inspiratie.

1. Verschillende tinten rood

Combineer verschillende rode tinten met elkaar voor een verrassend effect in je woning. Hierdoor worden de verschillende delen in je interieur benadrukt. 

2. Donker

Creëer een stijlvolle én knusse woning met donkerrood. Dit staat bijvoorbeeld prachtig in de gang, waar je de trap ook kunt schilderen zodat het meer eenheid krijgt. 

3. Half, half

Durf je nog niet helemaal voor rood te gaan? Ga dan voor een halve rode muur! Zo staat dit prachtig in de slaapkamer. 

4. Verschillende materialen

Geef meer sfeer aan je rode interieur door te kiezen voor een combinatie van materialen. Zo staat een rood, fluweel kussen weer heel anders in huis dan een rode, houten trap.

5. Rood en roze

Is het nou rood? Of is het roze? Deze kleuren liggen soms zo dichtbij elkaar dat je het niet kunt zien. Maar eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit: zolang het maar mooi staat! En dat gebeurt zeker als je lichtrood én donkerrood gebruikt in je ruimte.

Fotocredits:

Headerfoto: Dulux
Foto 1: Dulux
Foto 2: Caitlin Mills -The Design Files
Foto 3: LittleGreene
Foto 4: Wijzonol
Foto 5: Dulux

Julia Dilissen
ID: 9155

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven