Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor metallic behang in huis

Metallic behang geeft een chique touch aan je interieur. Daarbij laat het volgens Britse interieurarchitecte Joanna Thornhill je ruimte groter lijken. Het zou hetzelfde effect hebben als een spiegel of een lichte muur. Ideaal dus! Wij geven je inspiratie voor stijlvol metallic behang in huis.

1. Minimalistisch

Metallic hoeft niet altijd overdadig aanwezig te zijn in je ruimte. Zo staat metallic behang ook prachtig in een minimalistisch interieur. Behang met geometrische vormen komen hierbij bijvoorbeeld erg mooi uit.

2. Donker

Ook kun je kiezen voor donker metallic behang, gecombineerd met goud. Laat deze kleur ook terugkomen in de rest van de ruimte om het effect te versterken.

3. Marmerlook

Of combineer metallic met een marmerlook. Zo geef je een chique uitstraling aan je interieur.

4. Effen

Metallic behangpapier hoeft niet altijd een print te hebben. Met effen metallic behang creëer je een rustigere look in huis.

5. Botanisch

Combineer je planten met je behang door te kiezen voor metallic botanisch behang. Voordeel van dit behang: je hoeft de planten die erop staan geen water te geven.

Fotocredits:

Headerfoto: KerryKirkPhoto -Instagram
Foto 1: Graham&Brown
Foto 2: KerryKirkPhoto -Instagram
Foto 3: Photowall
Foto 4: Graham&Brown
Foto 5: Spoonflower -Etsy

Julia Dilissen
ID: 8929

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven