Huis
Tuin
Video

5x zo style je een fiets in je interieur

Geen garage? Geen probleem! Hang je fiets in je interieur. Zo heb je een veilige plek om je fiets op te bergen én krijg je meteen een stijlvol interieur. Als je het goed aanpakt tenminste. Wij geven je inspiratie.

1. Kleurencombi

Combineer de kleur van je fiets met je interieur en hang 'm lekker in huis. Ideaal in een minimalistische woonstijl bijvoorbeeld.

2. Borreltafel

Maar wist je dat je een fiets ook kunt gebruiken als originele borreltafel? Gebruik hiervoor wel een oude fiets. Na de metamorfose tot borreltafel kun je er namelijk niet meer op fietsen.

3. Als kleurafscheiding

Of laat je fiets de kleur in je interieur bepalen. Zo kun je de helft van je muur schilderen, waarbij je schildert tot de fiets. Hierdoor kun je je ruimte goed in verschillende zones verdelen.

4. Met wandplankje

Ook leuk: een wandplankje boven de stang waaraan je je fiets hangt. Hier kun je lekker wat planten kwijt. Zo is het huis nog steeds gezellig als jij een stukje bent fietsen.

5. Gebruik de mand

Planten heb je nooit genoeg. Ook niet bij je fiets! Kies een fiets met mand uit en gebruik deze voor planten in huis. Laat deze botanische stijl doorlopen in de rest van je interieur zodat je eenheid creëert. 

Fotocredits:

Headerfoto: Jake.News
Foto 1: Fluoshop - Etsy
Foto 2: More2Home
Foto 3: Hemtrevligt
Foto 4: Jake.News
Foto 5: Lila_Lina

Julia Dilissen
ID: 9101

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven