Huis
Tuin
Video

6 hangstoelen om heerlijk in weg te dommelen (en schommelen)

Wij zijn fan van hangstoelen! Niet alleen om er heerlijk in te luieren, maar ook om te zien! En het leuke is, ze zijn er in zó veel verschillende kleuren, maten én materialen! Voor welke hangstoel zou jij kiezen?

Doordat hangstoelen geen poten hebben (joh!) en ze gedeeltelijk doorschijnend zijn, is dit het perfecte meubel om lege hoekjes mee te vullen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je woonruimte hierdoor te vol oogt. Maar niet alleen binnen staan ze mooi, ook buiten op de veranda of onder een overkapping zien we ze graag hangen! 

Foto: Anthropologie

 

Rotan
De klassieker die we kennen is van Rotan, of geweven bamboe. Deze variant geeft je huis een bohemian look, met name als je het combineert met een bijpassend vloerkleed en mooie planten!

Foto: Cox and Cox

 

Op een standaard
Heb je niet het juiste plafond om een hangstoel aan te bevestigen? Geen nood, dan kun je ook gewoon voor een hangstoel op een standaard gaan. Het schommelt net zo lekker! Bijkomend voordeel: Je kunt ‘m continu blijven verplaatsen zonder steeds nieuwe gaten in je plafond te moet maken. Kun je gewoon lekker met de zon mee draaien!

Foto: HK Living

 

Handgevlochten
Deze handgevlochten hangstoel is van zichzelf al prachtig door de simpele ronde vorm in combinatie met het strakke vlechtpatroon. Bijna zonde om er een lekker kleedje of kussentje in te leggen! Maarja, een beetje comfort gaat altijd voor.

Foto: Shannon McGrath

 

De moderne variant
Liever een moderne variant die niet al te veel in het oog springt? Kies dan voor deze strakke, doorzichtige variant die je mooi kunt aankleden met een schapenvelletje of een gekleurd kussen.

Foto: Cox and Cox

 

Romantisch
Lekker knus en romantisch met z’n tweeën in de hangstoel... of gewoon in je eentje lekker languit! Hoe fijn is dat?! Zowel binnen als buiten een topper!

 

Headerfoto: Inspired by Charm
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2846

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven