Huis
Tuin
Video

6 quotes die nogal cliché zijn in je interieur

We zijn met z’n allen gek op inspirerende, liefdevolle of grappige quotes. En blijkbaar willen we dat ook dolgraag laten zien in ons interieur. Leuk als ze origineel zijn, maar die cliché quotes… De volgende zes quotes kunnen we eerlijk gezegd niet meer aanzien!

1. All you need is love
Ja! Van neonverlichting zijn wij enorme fan (zoals je hier al kon zien). Maar aii… die ultieme cliché quote ‘All you need is love’? Liever niet! 

Foto: Dot and Bo

 

2. Home is where the heart is
Hoewel er heus wel een kern van waarheid in zit is deze quote behoorlijk zoetsappig en erg cliché omdat je ‘m zó vaak voorbij ziet komen. En juist daarom kunnen wij deze zin niet meer aanhoren noch zien in een interieur. Ook niet als het woordje ‘heart’ is vervangen door een hartje. (Sorry!)

Foto: Welke

 

3. In dit huis... 
Van deze quote bestaan er tientallen varianten. Het liefst zijn de quotes ook nog in zo veel mogelijk verschillende lettertypes, groottes en met lekker veel hartjes en bloemetjes. Ondanks de speelse schrijfwijze, is dit niet heel origineel meer.

 

4. Random woorden zoals ‘Love’ en ‘Home’
Oke het zijn dan wel geen quotes, maar deze eigenlijk hartstikke random woorden zien we vaker terugkomen dan welke quote dan ook. ‘Home’ op de deurmat, ‘Love’ boven het bed, of erger nog: in het raamkozijn zodat er voor de voorbijgangers buiten ‘evol’ staat. Jep, we zien het zó vaak!

Foto: Gold Gadget Box

 

5. Have a lovely day!
Lekker vrolijk en spontaan! En vervolgens met een ochtendhumeur tegenover elkaar zitten aan de ontbijttafel.

 

6. Carpe diem
Het gezegde der gezegden kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Op de wc, op een tegeltje in de gang of lekker groot boven de bank in de woonkamer.

 

Headerfoto: eBay
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2877

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven