Huis
Tuin
Video

Wat is Wabi Sabi? Dit is waarom wij zo'n fan zijn van deze woonstijl

Als je nog nooit van de woonstijl Wabi Sabi hebt gehoord, hoor je het nu! De woonstijl is superstijlvol, én vereist geen perfectie. Wij zijn al helemaal fan.

Wabi Sabi

Bij Wabi Sabi staat de kracht van imperfectie namelijk centraal. Een stukje kapotte muur? Een meubel met wat krassen? Geen probleem bij deze woonstijl. Je kunt bij Wabi Sabi dus ook heel goed je unieke vintage items kwijt. Wabi Sabi kun je niet alleen toepassen in je interieur, maar bijvoorbeeld ook in het leven en in de liefde.

Wabi Sabi in huis

De trend komt oorspronkelijk uit Japan en is vooral te herkennen aan natuurlijke, ruwe materialen en sobere aardse kleuren. Met een stukje imperfectie erbij dus. Ga bijvoorbeeld voor een betonlook muur die je combineert met veel planten en hout. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan je interieur. Hierbij kun je goed je persoonlijke items kwijt waar je herinneringen mee ophaalt in huis. 

Fotocredits:

Headerfoto: Annie Spratt -Unsplash

Julia Dilissen
ID: 9041

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven