Huis
Tuin
Video

3 accessoires die je landelijke interieur afmaken

Houd je van de landelijke woonstijl, maar voelt je woning nog niet compleet? Voeg dan een van deze accessoires toe voor het ultieme landelijke gevoel in huis.
haardblokken

Foto: Sabine Burkunk - Welke

1. Haardhout
Haardhout is natuurlijk een must om in huis te hebben wanneer je een openhaard of houtkachel hebt, maar… het staat ook nog eens ontzettend leuk in je interieur. Zelfs als we geen haard zouden hebben zouden we houtblokken in ons interieur terug laten komen. Hoe je dit stylet? Dat lees je hier.

hertengewei

Foto: Lotte Wullems

2. Hertengeweien
Een landelijk interieur is eigenlijk niet compleet zonder dierlijke invloeden van bijvoorbeeld herten. Denk aan geweien, schedels of opgezette hertenkopjes aan de muur. Staat het idee van dode dieren aan je wand je niet aan? Er bestaan ook mooie imitatie schedels. En de geweien? Die verliezen damherten in het voorjaar sowieso, niks zieligs aan dus! Geen zin om de volle mep te betalen? Kijk dan in de maanden april en mei extra goed op de grond wanneer je een boswandeling maakt, want soms liggen ze voor het oprapen!

Meer hertengeweien inspiratie? Dat vind je hier!

koeienhuid

Foto: Laura van der Burgt voor BaMi Magazine

schapenvacht

Foto: Wooly Amigo

3. Dierenvachten: koeienhuiden en schapenvachten
Ook dieren van de boerderij horen natuurlijk thuis bij de landelijke woonstijl. Je kunt kiezen voor een grote koeienhuid op de vloer of voor een schapenvacht. Wist je trouwens dat er ook diervriendelijke schapenvachten bestaan? Hoe dat zit lees je hier.

Headerfoto: HOOG Design
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3246

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven