Huis
Tuin
Video

Saaie koffietafel? Probeer deze 3 alternatieven eens!

Een vierkant koffietafeltje kennen we inmiddels wel. Ben je toe aan een creatief alternatief? Wij geven je alvast wat inspiratie voordat je op zoek gaat!

1. Poef of hocker

Wil je een multifunctioneel tafeltje? Dan kun je ook heel gemakkelijk een poef gebruiken. Deze kun je later ook inzetten wanneer je stoelen te kort komt. Zet hier een mooi dienblad op waar je je koffie op kwijt kan. Zo heb je een stijlvol koffietafeltje die multi inzetbaar is!

4 originele ronde items voor aan de muur
Woonkamer

2. Een bar trolley

Je kunt deze gebruiken als koffietafel of bijzettafel. Hij heeft waarschijnlijk wieltjes, maar dat betekent niet direct dat je deze ook moet gebruiken! Je kunt hem gewoon op één plek laten staan. Een ander voordeel van een bar trolley is dat je er heel veel op kwijt kunt! Maar wees hierin creatief en gooi er niet te veel spullen op!

3. Vintage koffer

Deze vinden wij wel heel leuk! Een vintage koffer voegt altijd ontzettend veel sfeer toe aan een ruimte. Je hoeft hem niet eens vol te stoppen, maar je kunt hem natuurlijk wel als extra opbergruimte gebruiken. Functioneel en ook nog eens gezellig!

Fotocredits:

Headerfoto: Francesca Tosolini - Unsplash
Foto 1: Loods 5
Foto 2: Loods 5
Foto 3: Made.com

Esmée Duindam
ID: 10156

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven