Huis
Tuin
Video

Geef je bakstenen muur kleur met een likje verf

We zijn dol op de warme oranjerode kleuren van een bakstenen muur, maar het moet natuurlijk wel matchen met de rest van je interieur. Daarnaast kan het je huis erg donker maken. Heb je liever een lichtere kleur of juist een lekkere knalkleur? Dan geef je die bakstenen muur toch gewoon een likje verf? Staat prachtig!

Foto: Urban Outfitters

 

Wit
Een bakstenen muur kan prachtig zijn, maar het kan je woonruimte wel erg donker maken. De bakstenen wit schilderen is daar een goede oplossing voor. Het is lekker strak en zorgt voor veel licht, maar je blijft evengoed het speelse reliëf van de bakstenen zien. Win-win!

Foto: Jesse Bowser - Unsplash

 

Bladderen mag
Is helemaal wit je iets te strak en netjes? Dan kun je ook voor de nonchalant wit-geschilderde look gaan. Iets slordiger en lekker laten bladderen, dat mag gewoon!

Foto: Dulux

 

Lichte pastelkleur
Wanneer je wel graag een lichtere kleur in huis hebt, maar wit je te wit is, dan kun je kiezen voor een zachte pastelkleur, zoals lichtroze of lichtblauw. Stoer en zacht tegelijk!

Foto: Tetro / Bisque en Murals Wallpaper 

 

Donkere kleur
Oke, oke.. We moeten opbiechten: de bovenstaande groene bakstenen zijn eigenlijk nep, het is namelijk behang! Zie je niks van én ideaal als je niet beschikt over een echte bakstenen muur. Maar ondanks dat het niet echt is, brengt het wel op ideeën. 

 

Headerfoto: Eve Wilson
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2848

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven