Huis
Tuin
Video

Deze winkel verkoopt nu een bananenplant voor maar €3!

Wil je je interieur een écht tropische touch geven, kies dan voor een bananenplant in huis. En je hebt geluk, want Lidl verkoopt deze prachtplant deze week voor maar €3!

Koopje!

De bananenplant is vanaf maandag 18 maart te koop bij Lidl, voor maar €2,99. Maar wees er gauw bij, want ze kunnen hard gaan!

bananenplant Lidl

De bananenplant

De bananenplant, ook wel de Musa Basjoo, is een exotische parel die we steeds vaker in de woonkamer zien schitteren. De bananenplant is er in vele verschillende maten, maar de plant die nu bij Lidl te koop is, is zo’n 30 tot 40 cm hoog en zit in een pot met een diameter van 12 cm.

bananenplant marjolein

Omdat het een tropische plant is, is ‘ie gek op warmte en zonlicht. Een plekje bij je raamkozijn, daar wordt je nieuwe bananenplant dan ook het gelukkigst van! Maar let op, de bladeren kunnen ook verbranden bij te fel en te veel zonlicht.

Zo verzorg je je bananenplant

Bananenplanten zijn vrij gemakkelijk te verzorgen, mits je ‘m genoeg aandacht geeft natuurlijk. Hoe je ‘m het beste kunt verzorgen? Dat lees je hier!

Fotocredits
Headerfoto: Levenvanviv - Instagram
Foto 1: Lidl
Foto 2: Marjolein Sintenie

Marjolein Sintenie
ID: 7979

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven