Huis
Tuin
Video

Waarom behang met een print helemaal niet druk hoeft te zijn

Veel mensen denken dat behang met een print je interieur druk maakt. Maar dat is zeker niet het geval als je het op de juiste manier aanpakt. Sterker nog, doe je het goed, dan zorgt het juist voor meer rust in huis.

Veel gemaakte fout

Veel mensen besluiten ‘op safe’ te spelen door slechts een strookje of een klein deel van de kamer te behangen, omdat ze bang zijn dat het anders te druk wordt. Maar juist dán maak je het onrustig.

 Leonie Hendrikse en Jeroen Stock leggen uit hoe dat komt: “Als je slechts één strookje of stukje muur behangt, komt het op je af”, aldus Leonie. “Maar als je het behang rondom doet en de hoek om laat gaan, zoals we hier hebben gedaan, word je er bijna ingezogen.” “Klopt, het is juist heel onrustig om veel kleine stukjes te zien”, zegt ook Jeroen Stock.  

Ondanks de aanwezige print van dit junglebehang is de kamer alles behalve druk. Sterker nog, het geheel straalt sereniteit uit. 

Wil je weten waar dit behang vandaan komt? Je leest het hier!

Benieuwd naar het eindresultaat van de metamorfose en de reacties van de bewoners? Bekijk het hier!

 Foto’s: Lotte Wullems
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2951

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven