Huis
Tuin
Video

Behangtrends van nu #1: botanisch

In samenwerking met Graham & Brown
Komende weken geven wij je samen met Graham & Brown inspiratie voor je nieuwe behang met de behangtrends van nu. Deze keer: botanisch. Deze trend is voorlopig nog even niet weg te denken uit ons interieur. En dat vinden we helemaal niet erg!

Lekker botanisch

Botanisch behang geeft een frisse, natuurlijke en trendy uitstraling. Zeg nou zelf: je wordt toch vrolijk van bloemen, een palmprint of een exotisch tafereel op je muur? Je krijgt zelf zo’n vrolijke muur in huis met behang in diverse botanische prints uit het assortiment van Graham & Brown. Je kunt binnen de botanische trend nog lekker variëren.

Verschillende botanische looks

Ben je niet zo van een overheersende bloemenwand in je huis? Zoek dan een iets rustiger botanisch behang, zoals Stroma Stone: een ingetogen behang met subtiele bloementekening in kalmerend grijs. Houd je juist wel van lekker uitgesproken? Dan is behang Botanical misschien wel iets voor jou. Een uitbundige print met een exotische bloem en generfd blad in diverse kleurstellingen. Ben je een echte durfal? Ga dan voor Ubud, een gedetailleerde tropische print met aapjes en palmbladeren. Hiermee hoef je niet op vakantie naar een warm land, want je hebt de tropen gewoon in huis. Combineer het behang met een bijpassende wand in één kleur om het geheel nog wat rustiger te maken. Welk behang is jouw favoriet?

Nog meer behanginspiratie? Dat vind je hier en hier!

ID: 3627

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven