Huis
Tuin
Video

Behangtrends van nu #3: natuurlijk schoon

In samenwerking met Graham & Brown
Komende weken geven wij je samen met Graham & Brown inspiratie voor je nieuwe behang met de behangtrends van nu. Deze keer: natuurlijk schoon. Want niets zo rustgevend als natuurlijke kleuren en materialen.

Natuurlijk schone trend

De trend natuurlijk schoon kenmerkt zich door een sfeer waarin je na een drukke dag lekker tot rust kan komen. Net als in de natuur eigenlijk. In deze trend vinden we, heel verrassend, natuurlijke kleuren terug. Omring je met een kalmerend behang met een natuurlijke uitstraling om de stress even van je af te laten glijden.

Verschillende natuurlijke looks

Haal de natuur bijvoorbeeld naar je huis met het behang Hygge, het Deense woord voor gezelligheid. Met dit behang krijg je een knusse plek in huis waar je jezelf even veilig kan terugtrekken. Het behang is in meerdere kleuren beschikbaar. Zo kun je gaan voor beige, maar ook voor staalblauw. Of ga voor het behang Linen Beige van Graham & Brown, waarmee het lijkt of je muur letterlijk met textiel is bedekt. Het behang is neutraal, waardoor je hiermee nog veel kan variëren in je interieur. Liever wat meer glamour in je interieur? Ga dan voor Grain Texture, dat houtnerf combineert met metallic glans. Welk behang is jouw favoriet?

Nog meer behanginspiratie? Dat vind je hier en hier!

ID: 3631

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven