Huis
Tuin
Video

Behangtrends van nu #4: Japandi

In samenwerking met Graham & Brown
Komende weken geven wij je samen met Graham & Brown inspiratie voor je nieuwe behang met de behangtrends van nu. Deze keer: Japandi. Een stijl die je krijgt als je Scandinavië met Japan combineert.

Japandi look

Bij Japandi zien we de lichte tinten uit de Scandinavische stijl in combinatie met de Japanse eenvoud en elegantie. Het is niet gek dat deze twee stijlen zo goed samengaan, aangezien ze beiden het minimalisme aanhangen. Ook zijn ze allebei gericht op functionaliteit met een paar statement items, in plaats van een grote overdaad aan accessoires.

Verschillende Japandi looks

Graham & Brown heeft verschillende soorten behang, helemaal in Japandi stijl. Kijk bijvoorbeeld eens naar Sashiko Pearl. Het Oosterse patroon van dit ontwerp komt goed uit tegen de witte achtergrond van parelglans. Sashiko is verkrijgbaar in meerdere, rustgevende kleurstellingen. Of ga voor behang Archetype Pink, een sfeervol behang met een frisse poederroze achtergrond en metallic geometrische patronen. De Japanse invloeden subtiel laten terugkomen in je behang? Ga dan voor behang Crane, waar kraanvogels centraal staan. Deze elegante vogel brengt geluk volgens de Japanse symboliek. Crane is er in groen, grijs, blauw, én roze. Ben jij al fan van Japandi?

Nog meer behanginspiratie? Dat vind je hier, hier en hier.

ID: 3632

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven