Huis
Tuin
Video

Deze eettafels zijn het meest geschikt voor een klein huis

Een eettafel is een meubelstuk waar je goed over na moet denken, zeker als je klein woont. Wij helpen je een handje, we vertellen namelijk welke soorten tafels het beste zijn voor in een klein huis.

Multifunctioneel

Werk je veel van thuis of doe je nog een studie? Kies dan voor een eettafel waar je ook goed aan kunt werken. Zo kun je je eettafel gebruiken om aan te eten, en de rest van de dag kun je er lekker aan werken. Scheelt weer een extra meubel in je kleine huis.

Zorg voor een illusie

Door voor een tafel met één poot te kiezen lijkt de ruimte groter. Doordat er maar één poot is, zie je meer van de vloer. Dat geeft de illusie dat ze ruimte groter lijkt dan ‘ie eigenlijk is. Het is ook slim om te kiezen voor een kleur tafel die blendt met de rest van de ruimte. Zo valt de tafel minder op en lijkt het ook weer ruimer.

eettafel met een poot

Bespaar wat ruimte

Uitklapbare tafels zijn perfect voor een kleine ruimte. Wanneer je ze niet gebruikt kun je hem inklappen en zo heb je opeens veel meer ruimte. Je kunt ook kiezen voor een kleinere eettafel die je kunt uitschuiven wanneer er visite komt eten. Zo heb je bespaar je ruimte, maar wanneer er visite is heb je toch genoeg plekken aan de tafel, perfect!

Hoe ronder hoe beter

We gaan vaak gelijk voor een hoekige tafel, maar let’s think outside the box en kies voor een ronde tafel. Een ronde tafel staat veel losser en laat de ruimte wederom groter lijken. Maar dat is niet de enige reden om voor een ronde tafel te kiezen. We vertellen je er hier nog meer!

Lees voor nog meer inspiratie deze artikelen

Fotocredits
Header: Danielle van der Reijden - Show Home
Foto 1: Anthropologie

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3826

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven