Huis
Tuin
Video

Het bewijs dat je een plafond met houten balken intact moet laten

Het is de droom van zo’n beetje iedereen met een landelijke of natuurlijke interieur smaak: een plafond met mooie houten balken. Hartstikke zonde om die dragers weg te werken, we willen ze zien! Het liefst in hun natuurlijke kleur of in het zwart.

Houten balken in de woonkamer, de keuken of in de nok van de zolder… We kunnen er geen genoeg van krijgen. Na het zien van de volgende foto’s ben je het ongetwijfeld met ons eens: een plafond met houten balken moet je altijd intact laten! 

Foto: Booking 

 

Badkamer
Badderen is toch gewoon éxtra fijn met zo’n waanzinnig mooi uitzicht op het plafond? De balken zijn nog geheel intact gelaten, wat zorgt voor een authentieke look. De glazen wanden en moderne meubels vormen een spannend contrast.

 

 

Foto’s: Magnolia  en Joep van Os Architecten 

 

Landelijk meets industrieel
De walnootkleurige houten balken doen het perfect bij de witte omgeving en het betonnen keukenblok, maar ook in combinatie met bakstenen en zwarte stalen dragers. Beide woonkeukens laten zien dat landelijk en industrieel heel goed samen kunnen gaan.

 

Foto's: A Beautiful Mess  en Tessa Neustadt 

 

Zwart geverfd
Wil je graag de balken zien, maar vind je bruin net niet helemaal bij je interieur passen? Dan kun je ze altijd nog een likje verf geven. In dit geval gaan de strakke, zwarte balken heel goed samen met het witte interieur met pasteltinten. Het zorgt voor een stoere touch.

 

Headerfoto: Alvhem
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2812

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven